Gadgeteer.ro, blog de tehnologie si gadget-uri | PC Forum Romania
Online | Acces la Net, servicii, software, site-uri utile. Totul despre Internet.

Gadgeteer.ro, blog de tehnologie si gadget-uri

Blogosfera romaneasca a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani atat ca numar de jurnale lansate in spatiul virtual local, cat si ca impact si importanta in mass-media.

In prezent, din ce in ce mai multe bloguri se bucura de o audienta fidela, in crestere, fie ca vorbim de jurnale personale sau de adevarate site-uri specializate.
Intre acestea isi face loc, incepand de astazi, blogul Gadgeteer.ro (www.gadgeteer.ro), un proiect inedit sustinut de Vodafone Romania si creat de Prodigy°, agentie de consultanta in social media.

Gadgeteer.ro are la baza un program de teste ce implica opt oameni pasionati de tehnologie si gadget-uri, cunoscuti ca jurnalisti specializati sau bloggeri activi.

Programul ofera acestor "gadgeteers" acces la cele mai noi produse si servicii destinate mediului mobil, pe care le pot incerca pentru o perioada de timp. Parerile lor sunt apoi publicate pe blogul Gadgeteer.ro, alaturi de noutati in domeniu si insemnari scrise de invitati speciali.

La acest proiect participa: Vali Birzoi (valix.blogspot.com), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Victor Kapra (victorkapra.ro), Alex Mihaileanu (subiectiv.ro), Vali Petcu (zoso.ro), Alex Radescu (alexradescu.ro), Adrian Seceleanu (seceleanu.blogspot.com).
"Mediul online este tot mai prezent in activitatile companiilor, iar social media au devenit o platforma eficienta de comunicare. Gadgeteer este un proiect prin care ne dorim sa aducem tehnologia si gadget-urile mai aproape de consumatori, oferind opinii si aprecieri utile pentru cei care fie sunt in cautarea unui produs sau a unui serviciu nou, fie doresc sa fie la curent cu noutatile din domeniu", a spus Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

Continutul editorial va fi coordonat de Cristian Manafu, fost jurnalist din presa de afaceri si tehnologie, actualmente senior consultant la Prodigy si organizator de evenimente.
"Prin Gadgeteer dorim sa ducem la un alt nivel sesiunile de teste realizate in blogosfera, punand un accent deosebit pe prezentarea in premiera a multor terminale mobile de pe piata. Blogul porneste la drum cu noutati si teste, insa va creste in consistenta prin articole originale, interviuri si materiale inedite. Prin Gadgeteer.ro ne propunem, de asemenea, sa intarim randurile blogurilor specializate de la noi", spune Cristian Manafu, senior consultant, Prodigy°.

In viitorul apropiat, Prodigy° isi propune sa coopteze si alti parteneri in programul de teste, in principal producatori de terminale mobile, care vor beneficia astfel de o platforma de comunicare dinamica.

Despre Prodigy°

Prodigy° este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, fost jurnalist in presa de afaceri si actualmente partener in Evensys, cel mai dinamic organizator de evenimente de business din Romania.
Serviciile oferite de Prodigy° reflecta pozitionarea sa drept consultant si promotor al comunicarii prin social media: Online Reputation Monitoring, New Media Relations, Blogging Events, Blog Coaching, Social Media Presence, Online Pressrooms, Custom Publishing.
Printre clientii pentru care Prodigy° a oferit servicii se numara companii precum: Vodafone Romania, CLAL, Expotek, GSK, Godmother, Ursus Breweries.

Scrie un comentariu