Samsung Galaxy Spica (I5700), noul smartphone Android in Ro | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Samsung Galaxy Spica (I5700), noul smartphone Android in Ro

Începând cu aceastã lunã, noul smartphone Samsung Galaxy Spica (I5700), bazat pe tehnologie Android, va fi disponibil pentru utilizatorii români. Samsung Galaxy Spica este un smartphone impresionant, cu sistem de operare Android, care oferã o conectivitate remarcabilã, evidenþiatã prin accesul facil la serviciile mobile Google™ ºi prin posibilitatea de conectare instantã la site-urile populare de reþele sociale online, precum Facebook ºi MySpace.
Galaxy Spica oferã performaþe uimitoare atunci când vine vorba despre rapiditate ºi calitate, fiind dotat cu un procesor de 800 MHZ destinat aplicaþiilor. În acest mod, utilizatorii pot beneficia de o varietate de aplicaþii pe care le pot descãrca de pe Android Market™.

“Samsung a depus un efort semnificativ pentru a optimiza linia de smartphone-uri prin lansarea unei game de produse inovatoare potrivite fiecãrui utilizator,” a declarat JK Shin, Executive Vice President and Head of the Mobile Communications Division, Samsung Electronics. “Modelul Samsung Galaxy Spica, bazat pe sistemul de operare Android, reprezintã alegerea perfectã pentru utilizatorii care vor sã se bucure de experienþe cu adevãrat uimitoare cu ajutorul telefonului mobil,” a adãugat acesta.
Samsung Galaxy Spica oferã experienþe multimedia excepþionale datoritã suportului pentru DivX, prezent în premierã la un telefon cu tehnologie Android, eliminând astfel efortul convertirii formatelor fiºierelor. În plus, dotat cu DNSe 2.0 pentru o mai bunã calitate a sunetului ºi un ear jack de 3.5 mm, Galaxy Spica pune la dispoziþia consumatorului o gamã întreagã de funcþii multimedia. Mai mult, rezistenþa bateriei (1500mAh) permite utilizatorilor sã se bucure de accesarea tururor aplicaþiilor ºi conþinutului multimedia. Telefonul iese în evidenþã ºi prin design-ul slim ºi forma compactã, având o grosime de 13.2 mm.
Samsung Galaxy Spica este compatibil cu o gamã variatã de servicii Google, precum Google Search™, Google Maps™, Gmail™, YouTube™ ºi Google Talk™, oferind utilizatorilor ocazia de a se bucura de experienþe asemãnãtoare cu cele oferite de un desktop, în timp ce cãlãtoresc.

Noul smartphone Samsung Galaxy Spica este acum disponibil în România la un preþ de 1099 lei.

Despre Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaþiilor, a dispozitivelor media digitale ºi a convergenþei digitale, cu vânzãri consolidate de 116,7 miliarde USD în anul 2009. Compania are aproximativ 157,700 de angajaþi în 185 de birouri din 65 de þãri, fiind alcatuitã din douã ºapte divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor și LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidã dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile ºi televizoare TFT-LCD. Vizitaþi www.samsungmobile.ro pentru mai multe informaþii.

Taguri:

Scrie un comentariu