Cartusele originale HP, mai bune decat cele ieftine | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Cartusele originale HP, mai bune decat cele ieftine

HP anunțã astazi rezultatele unui studiu independent care explicã în detaliu faptul cã, se pot imprima constant cu 34.7% mai multe pagini cu cartușele de cernealã HP originale decât cu cele alternative reîncãrcate

Cercetarea fost efectuatã pe mai mult de 1000 de cartușe de cernealã, comparând cartușele de cernealã HP originale cu o serie de cartuºe reîncãrcate compatibile și cartușe reîncãrcate la puncte de reumplere.

În testul de volum constant de imprimare, cartușele de cernealã HP originale au imprimat cu 34.7% mai multe pagini decât cele alternative compatibile și, în unele cazuri, cartușele de cernealã HP originale au imprimat cu 350 de pagini mai mult decât celelalte cartușe testate.
În testul de fiabilitate, rata de eșec a cartușelor reîncãrcate compatibile și a cartușelor reîncãrcate la puncte de reumplere a fost de 15.7%. Pentru cartușele de cernealã HP originale aceastã ratã a fost de 1%.
“Aceste rezultate demonstreazã, încã o datã, faptul cã cartușele de cernealã HP originale oferã calitate și valoare superioare celor reîncãrcate sau contrafãcute,” spune David Joseph Ryan, vice-președinte, Inkjet and Web Solutions, Imaging and Printing Group, HP. “Folosind cartușele de cernealã HP originale, clienți pot avea încredere în fiabilitatea lor și cã vor imprima mai multe pagini. Alternativele reîncãrcate sau contrafãcute livreazã mai puține pagini imprimate și detin riscul de a ceda mai repede”.

Defecțiunile existente la cartușele reîncãrcate au înregistrat și imprimare cu dungi, fapt care nu poate fi rezolvat printr-o simplã curațare; de asemenea mai sunt prezente erori care împiedicã imprimarea; amestecul de culoare; scurgeri de cernealã; și chiar și spargerea cartușului în timpul instalãrii..

Un total de 920 de cartușe de imprimantã reîncãrcate și 102 cartușe de cernealã HP originale au fost testate folosind 19 imprimante Deskjet 930 și 970, 11 imprimante HP Deskjet 5650 și 15 imprimante HP Deskjet 6940.

Scrie un comentariu