ASUS Republic of Gamers Rampage III | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

ASUS Republic of Gamers Rampage III

Noua platformã ASUS Republic of Gamers (ROG) Rampage III Formula se adreseazã fanilor jocurilor PC oferindu-le facilitãțile și avantajele solicitate. Placa utilizeazã chipset-ul Intel X58, cu suport pentru cele mai rapide procesoare disponibile pe piaþã, inclusiv pentru procesorul cu șase nuclee i7-980X. Rampage III Formula include utilitarul pentru overclocking ROG Connect, redã un sunet de înaltã fidelitate ºi beneficiazã de optimizarea lãþimii de bandã GameFirst pentru jocurile online precum și de o schemã versatilã pentru managementul energiei.

Rampage III Formula include interfața pentru overclocking ROG Connect, marcã înregistratã Republic of Gamers, care permite ajustarea parametrilor sistemului de pe un un alt computer conectat prin intermediul unui cablu USB. Din moment ce ROG Connect lucreazã la nivel hardware, dirijând monitorizarea resurselor cãtre o consolã de sine stãtãtoare, calculatorul supratactat ajunge mai ușor la potențialul maxim. Soluția este perfectã pentru utilizatorii care participã la competiții și sunt în cautarea unor scoruri record.

Fiind membrã a familiei de produse Republic of Gamers, placa Rampage III Formula beneficiazã de un design anume conceput pentru pasionații de jocuri. Platforma va face jocul mai atractiv și mai plãcut din toate punctele de vedere.

Capacitatea de a reda sunetul Supreme FX X-Fi 2 este o dotare standard, placa oferind suport pentru EAX 5.0 surround și THX TruStudio PRO. Acestea scot în evidențã fiecare detaliu acustic, iar jucãtorii vor avea satisfacþia unei experiențe complete, într-o atmosferã realisticã.

Pentru accelerarea jocurilor online, Rampage III Formula optimizeazã consumul lãþimii de bandã prin GameFirst, permițând utilizatorilor sã-și prioritizeze resursele și sã continue download-urile chiar și atunci când se joacã, fãrã a afecta performanțele. GameFirst ajutã la reducerea latențelor sau chiar la eliminarea lor – aspecte critice într-un joc online. Aceasta lucreazã împreunã cu hardware-ul Intel Ethernet, care reduce încãrcarea procesorului atunci când sistemul este conectat online, astfel încât performanțele sã fie menþinute la nivelul optimizat ºi când acțiunea jocului este intensã.

Jocurile pe calculator necesitã managementul fiabil și flexibil al energiei pentru menținerea nivelului de performanțã în special atunci când componente sunt împinse spre limitã prin overclocking. Rampage III Formula utilizeazã cea mai stabilã și fiabilã tehnologie disponibilã pentru sistemul de management, incluzând VRM-uri digitale și condensatori solizi. Astfel, se rãspunde în mod ideal sarcinilor dificile precum jocurile high-definition și overclocking-ul extrem.

Materialele utilizate pentru placa Rampage III Formula au un rol esenþial, conferindu-i o rezistenþã superioarã în cazul temperaturilor ridicate ºi o mai bunã eficienþã în disiparea cãldurii. Durabilitatea se adaugã valorii noii plãci de bazã, Rampage III Formula fiind recomandatã pentru utilizãrile intense și îndelungate.

Model

Rampage III Formula

Procesor

Procesoare Intel pentru slotul LGA1366

Chipset

IntelŸ X58/ICH10R

Memorie

6 x DIMM, trei canale, pânã la 24GB DDR3 2200(OC)/2133(OC)/2000(OC)/1800(OC)/1600/1333/1066 MHz

Sloturi de extensie

3 x PCIe2.0 x16 suportã configurații x16, x16/x16, x16/x8/x8
2 x PCIe x1
1 x PCI 2.2

Multi-GPU

NVIDIA 3-way SLI™/ATI CrossFireX™

Interfațã stocare

6 x SATA 3.0 Gb/s, 2 x eSATA 3.0 Gb/s, 2 x SATA 6.0 Gb/s

LAN

IntelŸ Ethernet Gigabit LAN
GameFirst

HD audio

SupremeFX X-Fi 2 cu 8 canale audio de înaltã definiție
EAXŸ Advanced™ HD 5.0, THXŸ TrueStudio PRO™
Blu-ray audio layer content protection
Ieºire opticã S/PDIF

IEEE 1394a

2 x 1394a (un port pe panoul din spate, un port pe placã)

USB

Porturi: 2 x USB 3.0/2.0 (pe panoul din spate)
11 x USB 2.0/1.1 (patru porturi în zona de mijloc a plãcii, șase porturi pe panoul din spate, unul rezervat pentru ROG Connect)

Conectori pentru ventilatoare

Opt conectori pentru ventilatoare (unul pentru procesor / unul pentru alimentare / trei pentru carcasã / trei opționale)

Software

Kaspersky Anti-Virus (versiune completã valabilã un an), Utilitare ASUS AI Suite II

Caracteristici suplimentare

Extreme Engine Digi+, ROG Connect, BIOS Flashback with onboard BIOS Switch, Extreme Tweaker, iROG, ProbeIt, ASUS Q-LED, Loadline Calibration, CPU Level Up, Turbo V EVO, Q-Fan Plus, LN2 Mode, Q Reset

Dimensiuni

ATX, 12 x 9.6 inci (30.5 x 24.4 cm)

Scrie un comentariu