World Cyber Games – a zecea Finala in Los Angeles | PC Forum Romania
Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

World Cyber Games – a zecea Finala in Los Angeles

Marea finalã World Cyber Games (WCG) 2010 s-a încheiat în data de 4 octombrie 2010 în clãdirea Convention Center din Los Angeles, California. Acest an marcheazã cea de-a zecea aniversare a World Cyber Games, cel mai mare festival de jocuri video ºi jocuri pentru computer, care îi celebreazã pe cei mai buni în gaming.
Marea finalã a WCG 2010 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai urmãrite evenimente ale organizaþiei. 32.000 de spectatori au urmãrit turneul la Convention Center din Los Angeles, împreunã cu zeci de milioane de telespectatori ce urmãreau un live stream al jocurilor pe Internet, la live.wcg.com, Facebook.com/SamsungUSA ºi pe siteul premium de gaming al partenerului oficial IGN, www.ign.com. Marea finalã WCG 2010 a fost, de asemenea, difuzatã în opt þãri, incluzând China, Germania ºi Rusia. 400 de reprezentanþi media din întreaga lume au participat la eveniment, alãturi de 450 de jucãtori de jocuri pentru computer din 58 de þãri, care ºi-au disputat premii în valoare totalã de mai mult de 250.000 de dolari în cash ºi premii.
Marea finalã a WCG 2010 a avut un final spectaculos pe scena principalã din LA Convention Center, cu o ceremonie de închidere ce a inclus o ceremonie de premiere pentru fiecare dintre câºtigãtori, a cãrei gazdã a fost starul de divertisment, Cory Almeida.
Multumitã Samsung, partener global al World Cyber Games, marea finalã din 2010 a fost “cea mai ecologicã finalã de pânã acum”. Samsung a colaborat cu Carbonfound.org pentru a compensa amprenta de carbon a WCG, incluzând totul, de la electricitatea utilizatã la turneu pânã la emisiile produse de zborurile efectuate de cãtre jucãtorii de pe tot Globul. În timpul ceremoniei de închidere, Carbonfound.org a oferit Samsung primul premiu pentru Corporate Climate Leadership, ca recunoaºtere a tuturor proiectelor sale pentru mediu.
Astãzi, Fundaþia pentru Educaþie a Regiunii Los Angeles va primi monitoare Samsung SyncMaster în valoare de mai mult de 120.000 de dolari, o donaþie din partea World Cyber Games, pentru a îmbunãtãþi sãlile de clasã ºi programele after-school ºi pentru a încuraja uzul ºi dezvoltarea tehnologiei în educaþie în toata regiunea.

World Cyber Games Inc. (WCG) este organizatorul celui mai mare turneu ºi festival global de jocuri video, care ºi-a sãrbãtorit cea de-a zecea aniversare în 2010. Cu o competiþie de un an derulatã online, cu meciuri regionale ºi naþionale de calificare, jucãtori de elitã se evidenþiazã, pentru a-ºi reprezenta þãrile la marea finalã WCG, o provocare captivantã ce desemneazã cei mai buni gameri ai lumii. Mai mult de 1.6 milioane de jucãtori din 65 de þãri au concurat pentru un loc in marea finalã WCG 2009 din China. Capitala divertismentului, Las Vegas, a gãzduit aceastã captivantã competiþie în 2010, între 30 septembrie ºi 3 octombrie. Pentru a scoate în evidenþã ºi prezenta pasiunea ºi spiritul competitiv al gamerilor, WCG produce de asemenea un reality show plin de success, WCG Ultimate Gamer, care este acum difuzat pe Syfy. Pentru mai multe informaþii, vizitaþi www.wcg.com, sau m.wcg.com pentru smart phoneuri. Urmãriþi-ne pe Twitter @beyondthegame.

Scrie un comentariu