Lansare Samsung i9100 Galaxy S2 | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Lansare Samsung i9100 Galaxy S2

Azi, 19 mai, Gersim Impex SRL impreuna cu Samsung Electronics Romania lanseaza oficial pe piata din Romania mult-asteptatul Samsung i9100 Galaxy S2.

Design subtire, de 8,49mm, display-ul de 4,3” Super Amoled Plus, procesorul ultra rapid Dual Core, camera de 8 megapixeli cu blit LED, inregistrare si redare full HD sunt doar cateva din specificatiile telefonului.

Samsung i9100 Galaxy S2 va fi disponibil de azi in magazinele marilor retaileri, in cele online si in magazinele partenere ale operatorilor de telefonie mobila. Gersim se asteapta la vanzari de cel putin 20.000 unitati Galaxy S2 in urmatoarele trei luni, avand in vedere numarul mare de precomenzi de la parteneri.

Gersim Impex SRL a fost infiintata in anul 2002, si are ca activitate principala vanzarea de terminale GSM catre magazinele partenere celor patru mari operatori importanti din Romania : Orange, Vodafone, Cosmote si RCS RDS, catre precum si in magazinele specializate din retail-ul clasic si online. Azi, Gersim Impex este cel mai mare distribuitor de telefoane mobile Samsung.

La nivelul anului 2010, veniturile companiei au fost de 20 milioane de Euro, in crestere cu 30% fata de anul 2009. Compania se asteapta sa aiba o crestere de minim 20% in acest an.

Taguri:

Scrie un comentariu