Samsung lanseaza o aplicatie mobila pentru vizitatorii Marii Britanii | PC Forum Romania
Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

Samsung lanseaza o aplicatie mobila pentru vizitatorii Marii Britanii

Samsung Electronics Co. Ltd, furnizor de top în electronice şi partener global la Jocurile Olimpice 2012 pentru categoria de echipament wireless, a anunţat lansarea aplicaţiei mobile „The Best of Britain” în parteneriat cu VisitBritain, agenţia naţională de turism.

Lansarea aplicaţiei realizează un acord anunţat în 2010 între cele două organizaţii, cu scopul de a sărbători Jocurile Olimpice din Londra 2012 şi Jocurile Paraolimpice, prin oferirea vizitatorilor Marii Britanii a unei game largi de experienţe sociale, culturale și de divertisment deosebite. Aplicaţia „Best of Britain” se concentrează pe crearea unui conţinut fresh furnizat de VisitBritain accesibil utilizatorilor de smartphone-uri Samsung Galaxy şi Galaxy Tab.


Cu 30,7 de milioane de vizitatori preconizaţi să viziteze Marea Britanie în 2012, aplicaţia Best of Britain le oferă vizitatorilor instrumente de ultimă generaţie cu ajutorul cărora să își planifice călătoria. Aceștia primesc informații instant cu privire la cele mai interesante activităţi și la reperele culturale ale Marii Britanii.

20120118-133733.jpg


Creșterea segmentului de smartphone-uri este preconizată și pentru anul 2012, astfel încât o aplicaţie mobilă se dovedește a fi o soluţie simplă pentru prezentarea gamei diverse de muzee, atracţii, restaurante, baruri şi a vieţii de noapte din Marea Britanie. Samsung şi VisitBritain plănuiesc să completeze aplicaţiia „The Best of Britain” cu conţinut despre Cursa de Purtare a Flăcarii Olimpice şi punctele de întâlnire pentru 2012, oferind experienţe bogate și atractive direct pe dispozitivele lor mobile și îmbogățindu-le astfel șederea în Marea Britanie. Iniţiativa este încă o dovadă a demersului VisitBritain de atrage mai mulţi vizitatori înainte, în timpul, dar şi după Jocurile Olimpice din 2012.


Sunny Hwang, Vicepreşedinte al Worldwide Sports Marketing, Samsung Electronics a comentat: „Acesta este un exemplu perfect al colaborării dintre partenerul global al Jocurilor Olimpice şi ţara gazdă, pentru a crea o experienţă deplină a Jocurilor Olimpice pentru milioanele de oameni ce vor participa la olimpiadă anul acesta.”


„Samsung şi VisitBritain le dau utilizatorilor posibiliatea să se simtă mai aproape de Jocurile Olimpice şi Jocurile Paraolimpice, adoptând o ambiţie împărtăşită de a crea o moştenire durabilă. Samsung va continua să dezvolte relaţiile cu alţi parteneri ai Jocurilor Olimpice pentru a face ca Jocurile Olimpice din Londra să fie ale tuturor, unde toţi participanţii se pot bucura şi împărtăşi experienţa olimpiadei, folosind tehnologiile inteligente.”


Laurence Bresh, Director al VisitBritain Marketing a comentat: „Lansarea aplicaţiei „Best of Britain” aduce o percepţie unică asupra Marii Britanii în 2012 pentru toţi utilizatorii de dispozitive Samsung din întreaga lume. Noi aşteptăm ca evenimentele din Londra 2012, de la Jocurile Olimpice şi Paraolimpice până la Queen’s Diamond Jubilee (celebrarea a 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a), să inspire mai mulţi oameni și să îi determine să vină în Londra, şi ştim că cei care deja s-au hotărât să viziteze Londra, vor găsi în aplicaţia „Best of Britain” un instrument extreme de benefic pe tot parcursul călătoriei.”

Aplicaţia „Best of Britain” include:

  • Near Me – Nu vei mai pierde niciun eveniment ce are loc în apropierea ta

  • Eating & Drinking – Dacă ţi-e foame, sete, eşti vegetarian sau mănânci doar carne de pește, caută în bucătăria britanică şi foloseşte harta să te direcţioneze chiar acolo

  • Search – Fie că este vorba despre cel mai apreciat ceai britanic sau cel mai bun loc de unde poţi închiria o placă de surf, totul este disponibil la glisarea unei pagini de meniu

  • Destination Guide – Un ghid aprofundat pentru sute de sate, oraşe de vizitat din Marea Britanie

  • Top 10 – Bazează-te pe multitudinea de liste Top 10 pentru a descoperi cele mai bune magazine, restaurante, baruri şi explorează cele mai bune activităţi preferate


Pentru a dispune de experienţa deplină oferită de „Best of Britain”, Samsung şi VisitBritain au creat un videoclip care ilustrează funcționalitățile aplicaţiei într-un mod amuzant, interesant şi informativ, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a-şi îmbogăţească experienţa în Marea Britanie. Videoclipul poate fi vizionat pe www.visitbritain.tv.


Cu acces din întreaga lumea la aplicaţia „Best of Britain” prin intermediul Samsung App, vizitatorii sunt încurajaţi să descarce gratuit aplicaţia înainte de a ajunge în Marea Britanie, pentru a se asigura că fiecare moment preţios se transformă într-o experienţă unică a Jocurilor Olimpice. Descarcă aplicaţia Best of Britain de pe www.samsungapps.com.

Scrie un comentariu