Cel mai nou smartphone din portofoliul Samsung GALAXY | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Cel mai nou smartphone din portofoliul Samsung GALAXY

Samsung Electronics a anunţat astăzi lansarea smartphone-ului Samsung GALAXY S Advance. Creat pentru aceia care se definesc prin telefonul pe care îl folosesc, GALAXY S Advance atinge un echilibru de stil, putere şi performanţă. Smartphone-ul va fi disponibil în Rusia începând cu luna februarie, şi apoi va fi introdus treptat în CIS, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est şi Sud-Vest, America Latină şi China.Samsung GALAXY S Advanced

„Prin GALAXY S Advance se adaugă, la recordul înregistrat de gama de smartphone-uri, un nou telefon care combină performanţa şi stilul cu versatilitatea serviciului Samsung Hub”, a spus JK Shin, Preşedinte al IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics.

Designul curbat al ecranului smartphone-ului Samsung GALAXY S Advance îmbunătăţeşte manevrabilitatea telefonului şi se potriveşte formei feţei utilizatorului. Display-ul Super AMOLED de 4.0” oferă experienţa vizuală excelentă, la care utilizatorii se aşteaptă de la smartphone-urile Samsung GALAXY, furnizând reproduceri fără pereche ale culorilor şi asigurând claritatea intensă a fotografiilor şi videoclipurilor făcute de camera de 5MP.

Platforma de comunicare Samsung ChatON conectează toţi utilizatorii de smartphone-uri într-o singură comunitate folosind numere de telefon în loc de usernames şi parole, garantează mesagerie instantă, chat de grup şi împărtăşire de conţinut în formate diverse – imagini, video, contacte, calendar – cu scopul de a face trimiterea şi primirea mesajelor mai simplă şi mai intuitivă ca niciodată.

Scrie un comentariu