Samsung: soluții display B2B | PC Forum Romania
Business | Stiri de business din industria IT&C romaneasca si internationala.

Samsung: soluții display B2B

Samsung a prezentat în cadrul ISE 2012 cele mai noi soluții pentru display. Plecând de la tema “Connection to Your Business”, Samsung dezvăluie soluții precum display-uri de formate mari (LFD) și o nouă gamă de hospitality TV. Printre cele mai importante lansări se numără gamele Surface și LED. Samsung Sur40

„Samsung s-a clasat pe primul loc în piața globală de LFD, oferind produse de înaltă calitate și cu soluții unice menite să îndeplinească nevoile de business ale clienților noștri.” a declarat Jeong-Hwan Kim, Vicepreședinte senior al Display sales & Marketing din cadrul Samsung Electronics. „Ne dorim să rămânem lideri pe piața B2B și facem în continuare eforturi susținute pentru a livra soluții complete, care combină cele mai avansate componente hardware și cel mai bun software, pentru o varietate de aplicații.”

Printre noile display-uri LFD prezentate la ISE se numără și display-ul outdoor subțire, OL46B all-in-one, creat să reziste la temperaturi variind între -30°C și +40°C. Aceasta este o soluție excelentă pentru industria de advertising – pentru evenimente sportive, stadioane și centre de conferințe. În același timp, seria Samsung SL46B, un produs semi-outdoor, oferă imagini de înaltă rezoluție, ideale pentru display-urile din magazine și din centrele comerciale.

Noul LED LFD ME65 de 65” oferă calitate excepțională a imaginii și performanțe de ultimă oră. Însă, ceea ce diferențiază acest display de alte produse similare este abilitatea de a se transforma în câteva secunde într-un display touch screen. Trebuie doar să activezi suprafața opțională de touch screen și să conectezi un cablu USB.

MagicInfo-i, o soluție web puternică de software pentru gama Samsung de LFD, le permite utilizatorilor să administreze simultan până la 3.000 de unități contectate. Cu o conexiune simplă la smartphone-urile Samsung Galaxy S și la tabletele Galaxy, utilizatorii pot verifica cu ușurință statusul display-urilor LFD și le pot controla de oriunde.

Alte display-uri și soluții business de la Samsung prezentate la ISE:
Noua generație SUR40 este o suprafața de display de tip masă multi-touch, dezvoltată împreună cu Microsoft. Display-ul LCD de 40” recunoaște degetele, mâinile și obiectele așezate pe ecran prin recunoașterea a 52 de puncte de atingere, cu ajutorul tehnologiei object scanning. Display-ul subțire LFD este foarte util unei varietăți de business-uri, printre care magazine, bănci sau săli de fitness. Dispozitivul a primit aprecierea revistei Popular Science, care i-a oferit titlul de “Best of What’s New” în noiembrie 2011, iar în cadrul CES 2012 a primit titlul de „Cea mai buna inovație”.

650TS-2 este o tablă electronică de 65” folosită în sălile de curs pentru a le oferi elevilor și studenților un mediu de studiu superior. Folosind dispozitivele Samsung Galaxy, profesorii pot controla conținutul în timp real și le pot oferi cursanților experiențe interactive și captivante.

UD22B este un display tile-type color de 22” ce poate fi folosit pentru publicitate indoor. Utilizatorii își pot pune creativitatea în practică, amplasând ecranele în formă de pătrat în orice configurație doresc.

Vizitatorii standului Samsung de la ISE 2012 pot descoperi peste 60 de display-uri FHD de 55”, cu rame foarte subțiri și pot afla informații utile despre tehnologiile Samsung de ultimă oră, demonstrând eficiența în maximizarea impactului pe care publicitatea îl poate avea pentru business.

Monitoarele Cloud Display oferă soluții complete într-un singur dispozitiv, eliminând astfel nevoia altor componente hardware, cum ar fi PC-urile sau alte dispozitive. Pentru folosirea monitorului este nevoie numai de un cablu Ethernet – Samsung PoE (Power over Ethernet). La stand este prezentat și un Cloud Display portabil.

Televizoarele hospitality oferă imagini uimitoare, datorită tehnologiei LED BLU de la Samsung. Hotelurile le pot oferi clienților conținut personalizat prin intermediul Samsung Hospitality Solution. Clienții hotelurilor au posibilitatea de a vizualiza pe aceste televizoare imaginile și clipurile video din smartphone-urile sau tabletele personale, prin conexiune wireless.

Scrie un comentariu