Samsung Galaxy Note îţi aduce 400 lei şi 6 luni TV live pe smartphone | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Samsung Galaxy Note îţi aduce 400 lei şi 6 luni TV live pe smartphone

Samsung Electronics România le oferă posibilitatea tuturor celor care achiziţonază un smartphone Samsung GALAXY Note între 5 martie și 15 aprilie 2012 să primească 400 de lei pe un card ING personalizat, precum şi 6 luni de TV live, direct de pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Seenow.

Cu aplicaţia Seenow, utilizatorii au acces gratuit, în timp real, la diverse staţii TV şi la filme, pentru o experienţă de vizionare completă. Aplicaţia este disponibilă în varianta web, precum şi pe Android Market.


Pentru a beneficia de această promoţie, utilizatorii, după achiziţia produsului, trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook Samsung Mobile România până la data de 30 aprilie, prin intermediul tab-ului „Promoție Galaxy Note”. Pentru înscriere sunt necesare datele personale şi codul IMEI al telefonului, ce poate fi aflat tastând *#06# direct de pe smartphone. Promoţia este valabilă pentru toate telefoanele Samsung GALAXY Note importate de Samsung România. Pentru mai multe detalii despre promoție, accesați https://www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

Categoria revoluţionară de produse Galaxy Note a fost lansată la nivel global în luna octombrie a anului trecut şi a înregistrat până în prezent vânzări de 2 milioane de unităţi. Galaxy Note beneficiază de un ecran HD Super AMOLED de 5.3”, precum şi de S Pen integrat, pentru a oferi o experiență de utilizare cu adevărat unică.

1 comentariu

  1. iuliag | Acum 3003 zile

    Nimeni nu le stie pe toate, iar cand e vorba de smarthopne-uri….chiar e greu sa fii expert.  Dar nu imposibil…Ca sa navighezi ca un expert prin functiile telefonului tau „destept”, inscrie-te la trainingul oferit de Samsung Mobilers la adresa http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro/app_278030018946749. Veti afla cum se poate maximiza utilizarea smartphone-urilor, cu accent pe Galaxy NOTE si Galaxy S II, dar vor urma si altele. Evenimentul are loc la Orange Concept Center pe 19 aprilie, de la ora 18.00. Ne vedem acolo!

Scrie un comentariu