ASUS – placa de bază Republic of Gamers Maximus V GENE in Romania | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

ASUS – placa de bază Republic of Gamers Maximus V GENE in Romania

ASUS a adus pe piața românească plăcile de bază ROG Maximus V, ajunse la cea de-a cincea generație. Modelul de tip micro-ATX Republic of Gamers Maximus V GENE este reprezentantul de seamă al acestei serii, fiind construit pe baza celui mai nou chipset Intel Z77, cu suport pentru cea de a doua și cea de a treia generație de procesoare LGA1155, dar și pentru PCI-Express Gen-3 în variantă single și multi-GPU. Echipa Republic of Gamers a livrat modelul Maximus V GENE în culorile roșu și negru, cu funcții exclusive precum Extreme Engine DIGI+ II, sunet pentru jocuri SupremeFX III, Intel Ethernet cu ROG GameFirst și noua placă mPCIe Combo.

O nouă viteză pentru PC cu placa mPCIe Combo
mPCIe Combo este inovația echipei ROG, combinând funcțiile mPCIe și mSATA într-o singură placă de extensie, ce permite utilizarea sloturilor PCI-Express pentru grafică multi-GPU. Prin adăugarea unei unități mSATA SSD pentru a fi utilizată cu tehnologia Intel Smart Response sau pentru instalarea sistemului de operare, se eliberează porturile SATA pentru a servi altor scopuri. Combinarea unui socket mPCIe standard, pe de altă parte, permite upgrade-uri precum WiFi, Bluetooth, 3G/4G, GPS, dar și alte conexiuni.

Overclocking mai bun pe hardware premium cu design optimizat
Maximus V GENE este dedicată conceptului Republic of Gamers, fiind o placă construită pentru overclocking. Platforma oferă o experiență fantastică de overclocking fiind dotată de Extreme Engine DIGI+ II, ce include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM) și un control precis al alimentării oferit de două controlere DIGI+ combinate cu funcțiile ROG UEFI BIOS (precum noile profile preconfigurate IC). Condensatorii 10k Black Metallic oferă o durată de viață de cinci ori mai mare cu un regim de 10 mii de ore de lucru la temperatura de 105C și tolerarea cu 20% mai eficientă a temperaturilor joase. Formatul DRAM a fost optimizat mai departe, față de generația precedentă Maximus IV, pentru a permite frecvențe mai ridicate.

SupremeFX III – sunet premium pentru jocuri. Raportul semnal-zgomot merge pe linia roșie de 110dB
Conceput pentru a aduce jucătorilor cel mai bun sunet audio integrat, SupremeFX III este o placă total separată, identificată prin linia roșie adiacentă plăcii de bază GENE. Tehnologia SupremeFX Shielding maximizează calitatea sunetului prin izolarea proceselor audio de interferențele magnetice, încapsulând chipset-ul sub un capac de aluminiu. Combinând condesatorii mari de 1500uF pentru a furniza suficientă energie pentru cele mai tari sunete, SupremeFX III atinge un raport semnal-zgomot de până la 110dB. Alăturarea X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Creative Alchemy și THX TruStudio PRO completează linia de tehnologii audio oferite.

Intel Ethernet, ROG GameFirst și LucidLogix Virtu MVP
Intel Ethernet și ROG GameFirst reduc cu 35% încărcarea procesorului prin prioritizarea traficului în rețea în timp ce suportul LucidLogix Virtu MVP activează un nou mod grafic hibrid ce crește performanța video cu până la 60%.

Modelul ASUS Maximus V GENE este deja disponibil pe piața din România, prețul aproximativ fiind de 890 lei (inclusiv TVA).
rog.asus.com.

Asus Maximus IV-EXTREME REV 3.0, socket 1155

Taguri: , ,

Scrie un comentariu