Samsung Galaxy Beam – smartphone-ul cu proiector | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Samsung Galaxy Beam – smartphone-ul cu proiector

Samsung Galaxy Beam le oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși oricând, cu familia și prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin proiectarea conținutului pe diverse tipuri de suprafețe. Astfel, toată lumea se poate distra, fără a fi nevoie să se strângă în jurul ecranului telefonului. În plus, proiectorul cu o luminozitate de 15lm asigură claritate chiar și în mediul exterior.

Galaxy Beam

Galaxy Beam

,,Am observat un interes crescut pentru acest produs, de aceea am decis să îl aducem pe piaţa locală la scurt timp după lansarea sa la World Mobile Congress. Cu Galaxy Beam poţi avea un mini-cinema ad-hoc, acasă şi beneficia de proiecţii clare, high-definition, cu dimensiuni de până la 50”. La fel de bine un agent de vânzări îşi poate face prezentarea direct din telefon, oriunde s-ar afla, chiar şi într-o călătorie de afaceri“, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager Samsung Electronics România.

Videoclipuri, hărți, prezentări, jocuri – o gamă întreagă de conținut multimedia poate fi afişată prin proiectorul lui GALAXY Beam. De asemenea, dispozitivul conține o aplicație dedicată, care ușurează selectarea conținutului și accesarea acestuia în câțiva pași simpli.

GALAXY Beam are încorporată o cameră de 5 MP pentru fotografii care pot fi imediat proiectate. Cu ajutorul lui Beam, petrecerea poate începe imediat ce începe proiecția clipurilor de pe YouTube sau Hulu. De asemenea utilizatorii pot încărca și proiecta jocurile preferate sau pot alege din cele peste 1.000 de jocuri disponibile pe Game Hub.

GALAXY Beam nu face compromisuri în ceea ce privește stilul sau portabilitatea, având doar 12,5 mm grosime și un design elegant și ergonomic. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare și o interfață cu un grad rapid de răspuns. Memoria internă de 8GB permite stocarea fișierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria de 2000 mAh asigură performanța susținută a display-ului și a redării conținutului.

Samsung Galaxy Beam va fi disponibil în magazinul recent inaugurat și la partenerii Samsung.

Scrie un comentariu