Allview lansează telefoanele P4 și P5 | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Allview lansează telefoanele P4 și P5

Allview, cunoscut producător IT&C de pe piața românească, lansează două noi telefoane care îți vor înlesni comunicarea cu cei dragi: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro.
“Allview face încă un pas înainte pentru creșterea dinamicității și puterii de dezvoltare a industriei IT&C din România prin lansarea primelor smartphone-uri cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus de pe piață,” a precizat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

telefoane Allview

telefoane Allview

Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experiență multitasking bogată în aplicații și funcții avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluție 480×800 px afișează imagini la o caliate superioară. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).
P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și împreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară.
Telefonul efectuează apeluri vocale în două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.
Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.
Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3’’ la rezoluție de 480×800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari față de un display obișnuit, iar imaginile redate sunt clare, în cele mai naturale și vii tonuri și oferă un contrast îmbunătățit.
Atât P4 cât și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.
Allview P4 este disponibil începând de astăzi la un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat în curând, prețul nefiind încă disponibil. Dispozitivele vor putea fi achiziționate de la toți partenerii Allview din România. Telefoanele vor putea fi găsite și în Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.

Despre Allview

Allview este o companie românească înființată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producția și distribuția de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri și diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atașate produselor.

Telefoanele Allview oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în rețele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați site-ul companiei la adresa www.allview.ro

Scrie un comentariu