Absolvenții școlii de afaceri online vor pleca în Grecia | PC Forum Romania
Business | Stiri de business din industria IT&C romaneasca si internationala.

Absolvenții școlii de afaceri online vor pleca în Grecia

În a doua parte a lunii octombrie 2012, 16 persoane cu funcții de conducere în IMM-uri și mici antreprenori din România, absolvenți cu cele mai bune punctaje ai Online Business School (www.bizschool.ro), o platformă de e-learning gratuită care le este destinată, vor participa la un schimb de experiență în Grecia.
online business school
Pe parcursul celor 5 zile ale schimbului de experiență în Grecia, managerii vor avea ocazia să viziteze trei companii de succes din domeniile IT, FMCG și HoReCa și să ia parte la traininguri de afaceri susținute de profesioniști cu experiență. Călătoria va fi o oportunitate pentru managerii din România de a intra în contact cu persoane cu poziții similare din Grecia și de a beneficia de experiența acestora din urmă în a face față cu succes situației economice dificile. Schimbul de experiență va fi găzduit de OTEAcademy, la sediul său din Atena, și va include vizite la sediile altor companii și sesiuni în clasă. OTE Academy este membră a OTE Group și se axează pe dezvoltarea resurselor umane prin oferirea de servicii de training inovative și exclusive.

Orice persoană care a absolvit până la 30 septembrie 2012 cel puțin un curs pe platforma de e-learning www.bizschool.ro, poate fi selectată pentru a beneficia gratuit de participarea la acest schimb de experiență. Participarea la Online Business School este disponibilă pentru orice persoana de cetățenie română, cu funcție de conducere intr-o companie cu până la 250 de angajați, din mediul urban sau rural.

Cei mai buni 16 studenți vor fi selectați pe baza punctajului obținut din gradul de dificultate al fiecărui curs, scorul cu care este absolvit respectivul curs și din numărul de utilizatori activi generați în urma recomandărilor făcute de absolventul respectiv.

Câte un câștigător va fi selectat până pe 1 septembrie 2012 din fiecare dintre cele 8 regiuni ale țării, așa cum au fost definite de către organizatori. Alți 8 câștigători vor fi selectați până pe 30 septembrie 2012. Toate cheltuielile aferente schimbului de experiență sunt suportate de Online Business School.

Mai multe detalii despre concurs sau proiect sunt disponibile pe www.bizschool.ro.

Scrie un comentariu