Tablete E-Boda cu display de 9 inchi | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Tablete E-Boda cu display de 9 inchi

E-Boda Essential Smile şi Essential Smile Plus îţi oferă noi posibilităţi de distracţie. Acum ai un motiv în plus să zâmbeşti fie că asculţi muzică, socializezi pe Messenger sau Facebook, te amuzi pe YouTube, vezi un film sau te joci.

Tabletele E-Boda Essential Smile şi Essential Smile Plus te ajută să intri în lumea Android 4.0, unde totul este posibil cu cele peste 500.000 de aplicaţii disponibile.
Essential Smile şi Essential Smile Plus sunt echipate cu ecran tactil multi-touch, cu diagonala de 9”, ce recunoaşte până la cinci atingeri simultane. În acelaşi timp, cu ajutorul procesorului grafic MALI 400, tabletele poate fi transformate în adevărate console de jocuri portabile.
Datorită conectivității Wi-Fi 802.11 b/g/n a tabletelor E-boda Essential Smile şi Essential Smile Plus, navigarea pe Internet se face mai rapid decât oricând. Astfel, poţi vedea în cele mai bune condiţii site-urile web ce conţin elemente Flash sau HTML5. Tabletele se pot conecta la Internet și folosind un adaptor 3G (opţional).
E-Boda Essential Smile îţi pune la dispoziţie o memorie internă de 4 GB şi o autonomie a bateriei de 5 ore, în timp ce Essential Smile Plus vine în întâmpinarea ta cu o memorie internă de 8 GB şi o autonomie a bateriei de 6 ore.
Tabletele E-Boda Essential Smile şi Essential Smile Plus pot fi achiziţionate de pe site-ul www.e-boda.ro, din reţelele de magazine specializate şi din marile reţele de hypermarket-uri, la preţurile recomandate de 649,9 RON cu TVA inclus pentru Essential Smile şi 699,9 RON, TVA inclus pentru Essential Smile Plus.

Scrie un comentariu