Poker Online La Pokerstars | PC Forum Romania
Online | Acces la Net, servicii, software, site-uri utile. Totul despre Internet.

Poker Online La Pokerstars

De departe, in cazul in care vrei sa joci poker online, cea mai buna alegere este pokerstars.ro . Vorbim de cea mai mare platforma online de poker din lume, cu milioane de utilizatori activi in fiecare secunda si cu diferite tipuri de jocuri de poker pe care le poti incerca. De fapt, nici nu trebui sa fii un maestru al jocului, pentru ca vei putea invata regulile direct de pe site.

pokerstars.ro

Iar cand vorbim de jocuri de poker, ne referim la faptul ca pe pokerstars.ro poti juca peste 15 tipuri diferite de poker, jocuri pe care probabil nici nu le-ai incercat inca. Iata cateva din cele mai importante jocuri de poker care sunt disponibile pe site-ul celor de la Pokerstars.
Texas Hold’em, care este probabil cel mai cunoscut joc de poker si cel mai popular, atragand cei mai multi utilizatori pe platforma celor de la Pokerstars.

Urmeaza trei tipuri de Omaha, care au diferite variatiuni ca reguli, si care, la randul lor atrag foarte multi fani. Cele trei jocuri Omaha sunt Omaha High, Omaha Hi/Lo si 5 Card Omaha.
Courchevel si Courchevel Hi/Lo seamana oarecum cu 5 Card Omaha, insa prima carte din flop este asezata cu fata in sus.
Seven Card Stud este un tip de poker ce limiteaza pariurile, acesta putand fi gasit doar le mestele Limit pe pokerstars.ro . A alta varianta a acestui joc este Sevan Card Stud Hi Lo.

Razz, cunsocut si ca Seven Card Stud Low este un joc de poker cu 7 carti, care necesita o atentie sporita din partea jucatorilor.
Horse & 8 Game Mix este o combinatie a jocurilor Texas Hold’em, Omaha, Seven Card Stud, Seven Card Stud Eight-or-Better si Razz. In acest fel, iti poti arata cu adevarat priceperea in jocul de poker.

Five Card Draw este jocul de poker pe care toti la un moment dat l-am incercat. Cel cu cinci carti in mana, unde inspiratia joaca un rol foarte important.

2-7 Triple Draw & 2-7 Single Draw e un joc aparte de poker in care trebuie sa faci cea mai slaba mana posibila. Pare destul de simplu, dar nu este nici pe departe.

In final Badaugi este tot un joc de poker care nu seamana prea mult cu celelalte tipuri, avand un set de reguli interesante.
Acestea sunt cele mai importante tipuri de poker pe care le poti gasi pe pokerstar.ro . In plus, un avantaj foarte important al acestei platofrme e dat de faptul ca au dezvoltat si o aplicatie mobila atat pentru Android cat si pentru iOS. Asadar, atat timp cat ai un smartphone sau o tableta care ruleaza unul din cele doua sisteme mobile de operare, prin intermediul aplicatiei nu vei pierde nici un turneu de poker care te intereseaza. In plus, este un mod placut de relaxare atunci cand calatoresti sau cand pur si simplu trebuie sa pierzi timpul.

Scrie un comentariu