Videoproiector digital portabil: MDI M3 Plus cu Android | PC Forum Romania
Online | Acces la Net, servicii, software, site-uri utile. Totul despre Internet.

Videoproiector digital portabil: MDI M3 Plus cu Android

Află mai multe în categoria: Online

Dacă vrei să urmărești un film cu prietenii sau vrei să te distrezi cu ei ascultând muzică cu video sau jucând jocurile favorite pe proiector, atunci MDI M3 Plus este o bună alegere. Având Android ai acces direct la aplicațiile Google Play, la Google Music, la Youtube și la orice vreți voi. Am găsit playerul la Gearbest, un magazin din China care livrează și în România fără probleme.

videproiector digital mobil android

Videoproiectorul este un gadget portabil, are doar 180 de grame și are o baterie internă de 3.000 mAh, deci îl puteți duce oriunde aveți de mers și va funcționa la fel de bine. Poate să redea conținut video de pe o tabletă, telefon, laptop sau orice, dar să nu uităm înainte de toate că nu are nevoie de așa ceva. Are Android 4.2 instalat și poate să fie el singur un player foarte bun. Acesează Google Play și poți instala ce aplicații și ce jocuri vrei. Sunt unele precum Seenow sau HBO Go, sunt unele de muzică, sunt jocuri video.

Se poate conecta la un device prin Miracast, Airplay, screen mirroring, DLNA și alte asemenea tehnologii. Are mufă HDMI, mufă USB pentru HDD-uri externe, cititor de carduri de memorie, mufă de căști.

Poate să proieteze de la 1 metru, dar și de la 3,78 metri, calitatea imaginii fiind foarte bună. Proiectorul folosește tehnologia DLP, cunoscută pentru cea mai bună calitate a imaginii. Știe să redea filme Full HD, imagini în format formate 4/3, dar și 16/9 fără probleme.

Sursa de lumină integrată este OSRAM și are garanție pentru 20.000 de ore de proiecție video. Dacă vă uitați la un film pe zi veți avea proiecții fără griji în următorii 27 de ani și mai bine. Lumina de la proiector nu este dăunătoare pentru ochi, așa că cei mici se pot uita fără griji, nu se pot întâmpla accidente cu așa ceva.

Aș mai menționa faptul că acest proiector poate servi și ca baterie externă, dacă sunteți în oraș și smartphoneul se închide, puteți apela la videoproiector și vă reîncărcați telefonul pentru o perioadă.

Acest model pentru că este complex și bine realizat costă 273 de euro. Dar pe site-ul Gearbest găsiți și o grămadă de alte videoproiectoare pe care le puteți comanda, fie că vreți un produs mai performant, care va fi mai scump, fie că vreți un gadget mai accesibil, dar care va avea o calitate a imaginii mai slabă.

video

Scrie un comentariu