Review Huawei P9 – telefonul cu cameră foto Leica | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Review Huawei P9 – telefonul cu cameră foto Leica

Am terminat de scris review Huawei P9. Procesorul acestui model este HiSilicon Kirin 955, un octa-core, care combină patru nuclee Cortex-A72 la 2.5 GHz, plus patru nuclee Cortex-A53 la 1.8 Ghz.
0018
Putere și eficiență combinate, iar faptul că este realizat în laboratoarele proprii asigură că totul funcționează ok. Performanța nu este maximă pe toate planurile, dar se bat de la egal cu Snapdragon și cu Exynos, scorurile din teste sunt foarte bune. Presupun că vor veni la un moment dat și cu un procesor peste competiție, asta când vor reuși să găsescă soluția perfectă pentru problema încălzirii și disipării căldurii fără să te frigă la mână telefonul.

Huawei P9 are mai multe versiuni, eu am testat modelul cu 3GB de RAM și 32GB de stocare internă, plus slot de card. Sau puteți folosi telefonul fără card microSD, dar cu două SIM-uri, tehnologia este integrată. Sigur că performanțe mai bune sunt pe modelelul de 64GB și 4GB de RAM. De asemenea, a fost prezentat oficial și un P9 Plus, un model foarte interesant pentru pasionații de performanțe.

Procesorul grafic, pentru jocuri și aplicații multimedia este Mali-T880 MP4, unul de nivel foarte bun, folosit și de Samsung la Exynos 8890, dar și de Qualcomm pentru Snapdragon 820.

Citește în continuare Huawei P9 review ->>

Taguri: ,

Scrie un comentariu