Huawei P9 lite – review | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Huawei P9 lite – review

Cu un senzor de amprente de ultimă generație, Huawei P9 lite integrează un ecran FHD, cu diagonală de 5,2 inci, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4.

huawei-p9-lite

Bateria de 3000 mAh și tehnologia SmartPower 4.0, ambele integrate în noul Huawei P9 lite, cresc durata de funcționare a telefonului la o singură încărcare, iar puternicul procesor HiSilicon Kirin 650 eficientizează resursele acestuia. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card micro SD.
În ceea ce privește capabilitățile foto, Huawei P9 lite integrează o cameră performantă, de 13 MP, care include modul de fotografiere PRO, astfel că expunerea, nivelul ISO și balansul de alb pot fi setate manual. Mai mult decât atât, P9 lite integrează un mod PRO și în cazul capturilor video. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare.

Citește tot articolul review Huawei P9 lite ->>>

2 comentarii

  1. Buna,are led de notificari?

  2. Da, are, deși este aproape invizibil când este închis, dar va lumina intermitent când ai notificări.

Scrie un comentariu