Registrul online cazionurilor din toată lumea | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Registrul online cazionurilor din toată lumea

Registrul online cazionurilor din toată lumea: află lista de cazinouri online care acceptă jucători din România. Am descoperit fără să vreau site-ul luck.info, pe care poți găsi toată lista de cazinouri online din lume. Poți să selectezi doar cazinouri online din România sau cele care acceptă jucători români.

În România este acum un adevărat fenomen cu pariurile și jocurile de noroc din toată lumea. Milioane de utilizatori au dus chiar un site de pariuri pe primul loc în topul traficului pe anul trecut, desigur, cu niște investiții serioase în spate. Oamenii sunt de asemenea tot mai interesați de jocuri online și atunci se pune problema: de ce să nu fie disponibile și caziouri, sloturi și poker online, site-uri verificate, unde să poți câștiga bani.

Pe Luck.info sunt nu numai cazinouri, dar și BlackJack, Baccara, Sloturi, Ruletă, Craps și poker online.
Puteți accesa serviciul și pe aplicația de iPad / iPhone (link iTunes).

Interesant la acest site este că puteți sorta cazinourile după țara de origine, după valuta acceptată, după limbile utilizate sau de unde acceptă ei jucători. De asemenea, se pot sorta după metodele disponibile de a depune bani sau după sistemul de a retrage bani. Astfel puteți fi siguri că ați ales cea mai bună situație în funcție de ce vă doriți. Eu aș alege doar cazinouri care acceptă jucători din România, vorbesc engleza sau franceza și au sistem de plată Paypal. Altfel, e prea complicat și nu merită să-ți bați capul.

Sunt multe opțiuni și puteți petrece ore în șir pe site căutând diverse variante, am găsit și bingo, jocuri gratuite online, sunt sortate după tipul aplicațiilor disponibile și așa mai departe. Nici nu știam că pot fi atât de multe. De exemplu, la România sunt listate 90 de cazinouri online, dar la limba română sunt doar 14 disponibile. Cred că sunt utilizatori care încă nu vorbesc bine engleza și au nevoie de traducere.

Acestea fiind zise, baftă la jucat!

Scrie un comentariu