Allview M9 Connect – telefon mobil cu buton SOS | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Allview M9 Connect – telefon mobil cu buton SOS

Allview M9 Connect a fost lansat astăzi oficial, este un telefon mobil cu butoane, dar care are butonul SOS care poate iniția apeluri spre cinci numere de telefon de urgență.

Allview M9 Connect

Allview M9 Connect

Allview M9 Connect

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon ce pot fi apelate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutorul celor dragi. În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr. Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde. În timpul apelurilor telefonice se transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației utilizatorului.

Allview M9 Connect este un telefon Dual SIM ce oferă conectivitate 3G. Este echipat cu un acumulator de 1000mAh și oferă autonomie de durată: o încarcare completă va aduce 200 de minute de convorbire și pâna la 200 de ore în stand-by.
M9 Connect este prevăzut și cu aplicațiile de socializare Facebook Lite și WhatsApp.

Allview M9 Connect este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 249 lei iar livrările vor începe din 6 februarie.

Din păcate știm cum stă treaba cu garanția Allview.

Scrie un comentariu