Top 10 review-uri de citit astăzi | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Top 10 review-uri de citit astăzi

Top 10 review-uri de citit astăzi: smartphone, laptopuri, smartwatch, aplicații. Am pierdut niște ore bune făcând aceste review-uri.

Credit foto: © Nomadsoul1 | Dreamstime.com – Nerd scientist

Top 10 review

 • 1) Huawei P10 – abia lansat, am fost printre primii care au realizat un review cu el. Dacă vreți să cumpărați unul sau să vedeți cum este , citiți articolul meu. Dacă vă uitați după cele mai bune dotări și detalii tehnice, P10 Plus rămâne favoritul meu, dar și P10 este un smartphone de top. Putere de procesare mare, interfață simplă și rapidă, autonomie bună și o cameră foto excelentă. Pe scurt, recomand Huawei P10.
 • 2) Lenovo Moto Z plus Moto Mods. Unul dintre cele mai bune smartphone-uri care se pot cumpăra astăzi. Ultrasubțire, puternic, bine făcut. Poate că este un smartphone scump, de exemplu cu modul foto împreună costă aproape 900 de euro. Dar cum spuneam este pentru pasionați de tehologie, de fotografie, pentru oameni care călătoresc mult și nu au disponibilitatea de a căra după ei camere foto. Cu acest mod chiar nu ai nevoie de altceva pe drum.
 • 3) Asus Zenfone 3 Deluxe. Asus Zenfone 3 Deluxe (ZS570KL) este un super-smartphone disponibil la preț foarte bun. Are toate dotările unui flagship și este în topul performanțelor, are pe deasupra o cameră foto excepțională. După ce l-am testat, îl recomand călduros.
 • 4) Acer Predator 17, laptop de gaming. Este un laptop de gaming cu preț accesibil pentru această categorie. Are dotări hardware bune și nu veți avea probleme să rulați jocurile de top. Nu costă cât laptopurile poziționate ca fiind pentru gamerii profesioniști, dar are performanțe similare. Poate fi luat relativ ușor pe drum pentru a continua bătălia atunci când vă deplasați. Are autonomia limitată și este destul de greu, dar în rest mi se pare ok.
 • 5) Lenovo Yoga Book. Lenovo deschide o categorie nouă cu Yoga Book, este un dispozitiv ultra-portabil și suficient de puternic pentru task-uri comune, poți scrie cu un stylus și poți desena, dar ai și tastatură la nevoie. Are autonomie foarte mare și ata îl face perfect pentru cei care călătoresc des. Cântărește cu totul vreo 660 de grame, mult mai ușpr decât un laptop ultraportabil.
 • 6) Asus Zenbook 3 UX390UA. Asus Zenbook 3 UX390UA este un ultraportabil excelent pentru cei care călătoresc des și au nevoie de portabilitate, dar care nu pot lucra pe o tabletă (care ar fi poate mai compactă, cu autonomie mai mare). Știu, există o categorie specială care are nevoie să lucreze pe un laptop, care să fie cât mai ușor. Cred că principala problemă ar fi să nu uiți undeva dock-ul cu mufele suplimentare.
 • 7) MGCool Band 2 fitness tracker. Nu cunoșteam pînă acum brandul MGCool, dar am scris despre Elephone. Chinezii au găsit singuri blogul și s-au oferit să-mi trimită la teste acest produs. Brățara nu este rea și ca orice produs chinezesc este mult mai ieftină direct din China, comparat cu produsele comparabile pe care le găsiți la noi. Motto-ul MGCool este “Experience different world”, iar ideea este să aducă tehnologiile moderne mai aproape de cei care nu au bugete de sute de euro de cheltuit.
 • 8) Ceasul pentru copii Myki de la Telekom. Ceasul arată bine, este cauciucat, comod pentru copil, iar culorile au fost ok. Am testat varianta verde cu albastru, i-a plăcut băiatului și, cum spuneam, nu l-a dat jos de la mână. Sigur, el ar vrea Samsung Gear S sau Apple Watch, dar i-a plăcut ceasul Myki atât de mult că îl consideră acum mai important decât telefonul.
 • 9) Review Speedify – VPN criptat. Am testat Speedify, un produs de tip VPN nou, care și-a propus să ofere mai mult decât o conexiune sigură. Practic, după cum îi spune numele, vrea să accelereze conexiunea de date creând conexiuni între WiFi și conexiunea celulară de pe telefon, fiind realizat special pentru mobile.
 • 10) Eset Parental Control: aplicație de Android. Consider că accesul la tehnologie și chiar la jocuri video este un beneficiu pentru copii, iar pornind de la jocuri cei mici au învățat de asemenea, despre programare, despre aplicații și desene în format digital și cred că accesul la tablete și telefoane este esențial pentru ca ei să fie pregătiți pentru era digitală.
 • Bonus ! Descarcă și instalează magazin Play pe un dispozitiv cu Android care vine fără Google Play pentru jocuri

Scrie un comentariu