Galaxy Note10: Smartphone-ul puternic gândit pentru productivitate, dar și creativitate | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Galaxy Note10: Smartphone-ul puternic gândit pentru productivitate, dar și creativitate

Află mai multe în categoria: Featured, Gadget

Samsung Electronics a prezentat aseară Galaxy Note10, o nouă gamă de smartphone-uri premium, care îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate pentru a ajuta utilizatorii să profite la maximum de fiecare moment. Inspirat de o generație care trăiește prin îmbinarea vieții profesionale cu cea socială, Galaxy Note10 oferă utilizatorilor libertatea de a lucra așa cum își doresc și de a-și demonstra spiritul creativ. Ani de zile, seria Galaxy Note a ajutat milioane de utilizatori fideli din întreaga lume să-și dezvolte pasiunile și să își atingă obiectivele personale și profesionale, iar acum

Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note10 continuă tradiția punând la dispoziție acestora tehnologia necesară pentru a realiza mai mult din ceea ce le place.
„Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii și caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefinește această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care își folosește smartphone-ul pentru a duce productivitatea și creativitatea la următorul nivel și care trece cu ușurință de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obțină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârșit task-urile mai eficient și mai bine”
, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT și Comunicații Mobile, Samsung Electronics.

Utilizatorii Galaxy Note apreciază puterea unui design sofisticat nu doar datorită aspectului dispozitivelor, ci și datorită experienței oferite. Fiecare element Galaxy Note10 este conceput pentru a fi elegant și subțire, astfel încât utilizatorii să își poată aloca întreaga atenție ideilor, proiectelor și conținutului care îi interesează cel mai mult.

Două dimensiuni: Pentru prima dată, Galaxy Note vine în două dimensiuni, astfel încât utilizatorii să poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei. Galaxy Note10 se adresează utilizatorilor care doresc să experimenteze puterea S Pen-ului și productivitatea optimă într-o formă compactă, reprezentată printr-un display Cinematic Infinity de 6,3 inci, integrat în cel mai compact Note de până acum. Galaxy Note10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inci, pe un device care este cât se poate de ușor de manevrat și de utilizat.

Display-ul lui Note 10 este cel mai bun display de la Samsung de până acum. De la construcție la tehnologia care stă la baza lui, ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență excelentă, indiferent că se uită la un film sau se bucură de jocul lor video preferat.
Design-ul Edge-to-edge: Display-ul edge-to-edge Cinematic Infinity al lui Galaxy Note10 aproape nu mai are margini, iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic și amplasat central, pentru un design echilibrat. Cel mai captivant display de la Samsung oferă o experiență superioară, care îmbină perfect partea de vizionare cu cea de creație.

Ecran de cea mai bună calitate: Galaxy Note10 folosește Dynamic AMOLED, display recunoscut în industrie. Cu certificare HDR10+ și Dynamic Tone Mapping, fotografiile și videoclipurile sunt mai luminoase față de seria Note precedentă și oferă o gamă largă de culori impresionante.A fost validat ecranul Galaxy Note10 pentru uniformitate de culoare și luminozitate în proporție de 98%. Pentru o vizualizare mai confortabilă, afișajul Eye Comfort reduce lumina albastră fără a afecta calitatea culorii.

Utilizatorii Note pun accentul pe productivitate și văd în telefonul lor un ajutor esențial pentru a face și obține cât mai multe. Galaxy Note10 oferă noi tehnologii, capabilități îmbunătățite și integrări puternice, toate oferind utilizatorilor libertatea de a lucra în ritmul pe care aceștia îl consideră cel mai eficient.
De la scrierea de mână la text: Galaxy Note10 oferă capabilități noi și puternice unui S Pen compact, reimaginat. Acum, utilizatorii pot lua notițe, pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital în Samsung Notes și îl pot exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot chiar să-și personalizeze notițele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului. Prin doar câteva acțiuni, documentele pot fi partaje cu ușurință între participanții unei ședințe; clipele de inspirație se pot transforma rapid în documente editabile.

S Pen regândit: Galaxy Note10 aduce îmbunătățiri S Pen-ului; dacă pe Galaxy Note9 S Pen-ul a primit funcția de Bluetooh Low Energy, S Pen-ul de pe Galaxy Note10 primește și funcția Air, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla device-ul prin anumite gesturi făcute cu S Pen-ul. Prin intermediul funcției Air SDK, dezvoltatorii software pot crea funcții de control personalizate care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza aplicațiile preferate folosind gesturi.
DeX actualizat pentru PC: Galaxy Note10 extinde funcțiile Samsung DeX, astfel încât utilizatorii pot să lucreze acum mult mai ușor atât pe telefon, cât și pe PC sau Mac. Cu o simplă conexiune compatibilă USB, utilizatorii pot partaja fișiere între dispozitive și pot folosi aplicațiile mobile preferate cu un mouse și o tastatură, păstrând în siguranță datele lor pe telefon prin Samsung Knox.

Link to Windows: Galaxy Note10 integrează funcția Link to Windows direct în panoul rapid (Quick Panel). Cu un singur clic, utilizatorii se pot conecta pe computerul lor cu Windows 10. Astfel pot vedea notificările, pot trimite și primi mesaje și pot vedea fotografiile recente, fără a se opri să se uite la telefon.

Cu Galaxy Note10, atât creatorii de conținut, cât și utilizatorii de zi cu zi, pot înregistra video-uri și pot face fotografii uimitoare – astfel încât postările lor să iasă cu adevărat în evidență. Îmbinând o tehnologie avansată de imagine și software, Galaxy Note10 aduce video-ul și fotografia pe telefon la un alt nivel.
Tehnologie video premium: Galaxy Note10 permite utilizatorilor să înregistreze videoclipuri la o calitate grafică și sonorizare impresionantă fără a avea nevoie de aparatură profesională. Cu modul de focalizare video live se poate modifica adâncimea de câmp, astfel încât puteți estompa fundalul pentru a vă concentra pe subiect. Microfonul cu zoom amplifică sunetul și izolează zgomotele de pe fundal pentru a vă ajuta să obțineți sunetele pe care vi le doriți. Funcția Super Steady a fost îmbunătățită pentru a stabiliza imaginile video, fiind disponibilă acum și în modul hyperlapse.

Editare video rapidă și ușoară: Odată ce și-au înregistrat videoclipul, utilizatorii Galaxy Note10 pot edita din mers direct de pe telefon, fără a avea nevoie de echipament suplimentar. Editorul video este integrat în S Pen, astfel încât utilizatorii pot alege exact partea pe care doresc să o decupeze, utilizând S Pen-ul. Pentru creatorii care au nevoie de un control și mai mare asupra materialelor video, Adobe Rush4 pe Galaxy Note10 oferă o suită sofisticată de instrumente de editare, care devin și mai eficiente cu ajutorul lui S Pen.

nregistrare ecran: Pentru gamerii care doresc să adauge o anumită personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc să își îmbunătățească calitatea tutorialelor video, Galaxy Note10 introduce funcția Înregistrare Ecran. Puteți captura ușor imaginile de pe ecran, opta pentru opțiunea picture-in-picture pentru a adăuga reacții și folosi S Pen pentru a face mențiuni direct în video.
AR Doodle și 3D Scanner: Galaxy Note10 integrează cele mai noi capabilități AR și 3D în cameră. Alături de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispoziție un mediu cu totul nou creatorilor de conținut. Alături de AR Doodle, utilizați S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte și animații. Iar cu ajutorul 3D Scanner, o noutate impresionantă în seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricărui obiect și o poate transforma instantaneu într-o imagine dinamică 3D.

Modul Nocturn: Oamenii fac multe selfie-uri în condiții de luminozitate scăzută – la cină, la concerte sau când se bucură de un apus de soare. Modul Nocturn, disponibil acum și pe camera frontală, permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.

Utilizatorii Note își folosesc telefoanele pentru absolut orice – nu doar pentru îndeplinirea activităților de zi cu zi, ci și pentru proiectele lor mari: fie că e vorba de gestionarea sarcinilor de lucru, editarea videoclipurilor pentru canalul de social media sau crearea de ilustrații cu S Pen. Pentru a-i ajuta să facă totul mai eficient, Galaxy Note10 vine cu un hardware de nivel superior și specificații de top.
Încărcare Super Fast Charging: Galaxy Note10+ permite o încărcare prin încărcătorul de 45W, astfel încât în doar 30 de minute, utilizatorii își pot încărca telefonul complet pentru a-l utiliza pe durata întregii zile.
Wireless PowerShare9: Note10 vine cu Wireless PowerShare. Utilizatorii își pot încărca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt device compatibil Qi cu ajutorul telefonului lor Galaxy Note10.

Gaming: Pe măsură ce jocurile mobile devin foarte bogate în procesare și grafică, cele mai bune experiențe de joc necesită specificități de top. Galaxy Note10 prezintă cel mai subțire sistem de răcire din lume, care oferă performanțe optime în timpul jocului fără a afecta designul subțire și elegant. Cu ajutorul funcției Game Booster bazată pe AI, Galaxy Note10 optimizează performanța și consumul de energie în funcție de joc. Iar cu serviciul de streaming PlayGalaxy Link P2P, utilizatorii pot să continue jocul de unde au rămas și să se joace în mișcare fără a avea nevoie de stocare locală.
Hyper-fast Speeds: Cu opțiunile LTE și 5G, utilizatorii Note10 pot profita din plin de cea mai rapidă viteză a operatorilor de telefonie mobilă. Galaxy Note10+ 5G valorifică întreaga putere a generației viitoare de rețele pentru streaming video de înaltă rezoluție, descărcare de conținut rapid și streaming de jocuri grafice în timp real. Permițându-ne să facem tot ce ne place, la viteză mult mai rapidă, Note10+ 5G schimbă modul în care consumăm conținutul și ne conectăm cu prietenii și familia.

Galaxy Note10 se află în centrul ecosistemului Galaxy, o gamă de produse și servicii premium care oferă experiențe ce le fac utilizatorilor viața mai ușoară și mai conectată. Accesoriile precum Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Tab S6 îi ajută pe aceștia să facă mult mai multe lucruri, chiar și când sunt în mișcare.
Samsung oferă utilizatorilor o experiență Galaxy conectată și convenabilă. Samsung Health îi ajută pe utilizatori să își atingă obiectivele de sănătate printr-o monitorizare atentă. Samsung Knox le protejează datele cu soluții de securitate de calitate. Bixby, platforma de inteligență artificială de la Samsung, oferă suport integrat pentru a vă face viața mai ușoară, mai organizată și mai conectată.

Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanțe: Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clienții care înregistrează o precomandă pentru noile Galaxy Note și aduc un telefon vechi, în programul de Trade-In, pot beneficia de 450 RON.

Taguri: ,

Scrie un comentariu