Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

Faceți backup la date, să stați liniștiți

Indiferent că lucrați pe un computer vechi de 10 ani sau pe cel mai nou laptop cu putință, este întotdeauna o bună idee să faceți backup la date. Am testat pentru voi o aplicație care face backup gratuit, Easeus Todo Backup Free. Este o aplicație rapidă și fără bătăi de cap, pentru cei care au […]

Aplicație gratuită pentru recuperarea datelor de pe PC: EaseUS Data Recovery Wizard

Am descoperit o aplicație gratuită pentru recuperarea datelor de pe PC: EaseUS Data Recovery Wizard. Cu ea puteți recupera rapid fișierele șterse din greșeală: poze, documente, aplicații, dosare întregi și altele.

TeachToday – un proiect despre Internet susținut de Telekom Romania

Telekom Romania anunță începerea înscrierilor proiectelor locale pentru competiția internaţională „DA mediilor digitale sigure!”, ajunsă la cea de-a treia ediţie, care face parte din inițiativa Teachtoday, un program de educaţie digitală dezvoltat de liderul mondial în telecomunicaţii, Deutsche Telekom.

CyberGhost VPN lansează programul CyberFreedom pentru susținerea libertății de exprimare

CyberGhost VPN, creatorul celor mai avansate soluţii de criptare, confidențialitate şi securitate a datelor, anunță programul CyberFreedom pentru a oferi servicii premium gratuite pentru jurnaliști si organizații ce susțin drepturile civile și libertatea de exprimare.

Epson spune că școlile ar putea folosi videoproiectoare pentru educație

Aproape 40% dintre școlile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, potrivit studiului. Potrivit studiului, cel puțin 6 din 10 respondenți consideră că principalele avantaje ale folosirii echipamentelor electronice în procesul educațional sunt creșterea atenției elevilor și învățarea mai rapidă, precum și dezvoltarea abilităților tehnice.

Troieni “financiari” în 2013: peste 1.400 de instituţii financiare atacate

Doar în primele nouă luni ale anului 2013, numărul troienilor “financiari”, creaţi cu scopul de a aduna cât mai multe date financiare ale utilizatorilor, a crescut de mai bine de trei ori, mai exact cu 337%. De asemenea, numărul computerelor ce ar fi putut fi infectate în această perioadă depăşeşte 500.000 în fiecare lună, potrivit […]