Calculator merge foarte greu !

HomeForumsÎntrebări și răspunsuriCalculator merge foarte greu !

Tagged: , ,

This topic has 2 voices, contains 2 replies, and was last updated by  Zarnica 96 days ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
Author Posts
03/02/2012 at 22:41 #7180

Zarnica

Buna seara .

Am si eu o problema cu pc-ul , merge foarte urat ( sacadat , se incarca greu ) . De exemplu incerc sa intru intr-un folder , se incarca mai greu…. sau incerc sa umblu pe net apas pe aplicatia explorer si pana se deschide fereastra dureaza . De fiecare data am crezut ca problema ar fi windowsul ( virusii ) . Am un antivirus , fac scanari , nu gaseste nimic . Componentele pc-ului sunt dupa parerea mea bune , chiar nu ar trebui sa am probleme cu el .

Acum sa trec la capitolul de gaming :

- Jocurile imi merg sacadate , se incarca greu etc….
- Pana si fifa 2008 nu il pot juca la grafice mari pentru ca imi merge in reluare ( sacadat ) defapt cam toate jocurile nu-mi merg la grafica mare si dupa parerea mea ar trebui sa nu am probleme .

Componentele pc-ului :

Intel (R)
Pentium (R)D CPU 2,66 GHz
2,68 GHz , 2.00 GB of RAM
(procesor Dual Core 2,6 )
(2 GB RAM )
(placa video : GeForce 9600 GT , NX96T series Graphics Accelerator )

Dupa parerea mea , ar trebui jocurile sa-mi mearga cat de cat bine , dar nu e asa … ceva nu e bun , si un leptop merge mai bine … Nu stiu ce are .

Va rog care se pricepe , un sfat !

09/02/2012 at 15:19 #7258

Dan Dragomir

Hard-discul plin ar putea fi o problema. Daca nu, e chestie de Registry. Nu recomand reinstall, ci formatare si instalarea Windows de la zero.

11/02/2012 at 16:40 #7265

Zarnica

Multumesc pt raspuns , in schimb totul e ok ? Nu ar trebui sa aiba nici o problema nu ? Componentele pe care le am sunt bune in schimb asta ar fi problema , merge greu :)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.