Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
Autentifica-ma automat la fiecare vizita    
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Stirile zilei » Mobile | Foto | Gadgeturi » Sisteme de navigatie GPS de la LG

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
Sisteme de navigatie GPS de la LG
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Newsman (34) Sex:Barbat
Traficant de Informatii
Traficant de Informatii
Vezi profilul userului

Inscris la: 01/Mar/2006

Newsman este offline  Trimite mesaj privat Blog Viziteaza site-ul utilizatorului ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 23 Apr 2007 12:15    Subiect:  Sisteme de navigatie GPS de la LG Raspunde cu citat (quote)

LG Electronics isi largeste gama de produse pe piaia locala, prin introducerea noilor sisteme de navigaiie GPS LN550/555 si LAN-9600R. Dimensiunile reduse pentru o mai buna mobilitate si design-ul deosebit transforma dispozitivele in adevarate obiecte slylish, fara a scapa insa din vedere funciionalitaiile oferite.

LG LN550/555 are un display touch-screen LCD de 3.5 inchi si este dotat cu funciii de redare audio si foto, memorie interna Nand Flash de 512 MB, 1 GB si 2 GB si capacitate de transfer de date. Dispozitivul ofera consumatorilor posibilitatea de a vizualiza harii 2D si 3D, utilizand atat modul de zi cat si cel de noapte al ecranului.

Mai mult, LN550/555 reprezinta alegerea perfecta pentru excursiile de familie sau calatoriile de afaceri, datorita funciiilor incorporate - speaker-ul de 1.5 W, compatibilitatea USB 1.1, card de memorie externa si durata de viaia a bateriei de 3 ore.

LG LAN-9600R iii ofera cele mai complexe harii de navigare, alaturi de toate informaiiile necesare din trafic. Display-ul TFT de 7 inchi, dotarile avansate – conexiunea prin Bluetooth cu terminalele mobile, memorie interna de 2 GB si numarul mare de formate suportate, precum redare MP3CD/WMA pentru CD player si MP3 ID3 Tag/WMA Tag, CD-Text pentru DVD/Divx transforma un simplu dispozitiv de navigare intr-un produs indispensabil oricarui conducator auto.

In plus, LAN-9600R ofera acces la servicii de trafic in timp real, prin utilizarea tehnologiei RDS-TMC si o baza de date de harii de 8.7 GB.

Cele doua modele sunt disponibile din luna aprilie, fiind distribuite prin Aquila Electronics. Preiul recomandat pentru modelul LN550 este 899 RON, iar pentru modelul LN555 1199 RON.

Atasamente:
 LN500 F_FS11.jpg LN500 F_FS11.jpg

Ultima modificare efectuata de catre Newsman: 19 Ian 2009 22:49, modificat de 1 data in total
Va recomand:
Navigatie usoara:
Prima pagina - Hard / Soft - Multimedia - Jocuri video - Gadgeturi - Internet & Comunicatii - Anunturi - Campionat Sudoku - Faza zilei - Discutii libere - Socializare - Antivirus - Horoscop - Jocuri
Publicitate
qwerty1 (30) Sex:Barbat
Master
Master
Vezi profilul userului

Inscris la: 27/Mar/2006

qwerty1 este offline  Trimite mesaj privat Blog
Mesaj Trimis: 23 Apr 2007 12:18    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca sunt niste sisteme de navigatie cu un pret convenabil, au si ecran de 3.5 inchi, informatiile sunt foarte usor de inteles.
korsar (52) Sex:Barbat
Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006

korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 23 Apr 2007 16:37    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

da,pretul e rezonabil,dar nu m-am prins ce include...doar dispozitivul,sau si hartile? visavis de harti,termenul de "cele mai complexe",iar nu spune nimic.....sunt complexe doar pt paris si newyork,sau si pt satele din romania??? pt ca cea mai mare minciuna,e adevarul spus pe jumatate.... Smile touch-screen, suna f frumos,dar nu vad cum m-as descurca pe un display de 3,5 inci....si n-am dejtele butucanoase....Smile am nevoie de "scobitoare",si iar nu vad cum as putea s-o gasesc si s-o folosesc,cand merg pe o autostrada cu 240/ora....aici comenzile pe volan,proiectia pe parbriz,comanda vocala,sunt cu adevarat utile....e drept,si pretul difera.... Sad in rest,e bine ca a aparut,cu cat concurenta e mai mare,cu atat scad preturile,si asta e in avantajul nostru.
Master
Master
Vezi profilul userului

Mesaj Trimis: 23 Apr 2007 18:54    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Pai hartile sunt mult mai scumpe ,nu cred ca le include, ar fi mai scump asa.
korsar (52) Sex:Barbat
Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006

korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 23 Apr 2007 22:22    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

nu e vorba de ce crezi tu,sau eu..."faptele conteaza"Smile pai mai citeste odata stirea...se vorbeste de sistem,apoi intr-un alt aliniat,ca exista si harti bengoase....comunicatul asa e intocmit,sa creada plebeul ca si hartile ar fi incluse.... Smile
Master
Master
Vezi profilul userului

Mesaj Trimis: 30 Apr 2007 21:33    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Cred ca hartile sunt incluse totusi, am vazut mai multe modele de GPS care aveau un pret si mai scazut.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Stirile zilei » Mobile | Foto | Gadgeturi » Sisteme de navigatie GPS de la LG
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum

Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi Evolio: navigatie GPS 3D cu imagini reale
Newsman
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 24 Iul 2008 22:24 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi iGO amigo, soft de navigatie pentru GPS
Newsman
Hardware / Software 0 14 Mai 2009 14:20 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi Navigatie GPS 4.3" StarGuide SG43DS 400 RON Garantie 2 ANI
razvanduta
Anunturi gratuite 0 16 Iun 2009 20:32 Vizualizarea ultimului mesaj
razvanduta
Nu sunt mesaje noi Nokia N82- computer multimedia, camerĂŁ optimizatĂŁ, navigatie
lila
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 14 Noi 2007 15:20 Vizualizarea ultimului mesaj
lila
Nu sunt mesaje noi Falcon Electronics aduce sistemele de navigatie Navon
Newsman
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 25 Noi 2008 20:50 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman

Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 1:57

stiri teste hardware

(c) PCForum.ro