|
|
|
Proiector mini Proiector digital mini pentru telefoane mobile, playere de buzunar, ideal pentru deplasari sau vacante... |
Gadgeturi & Telefoane Stiri despre telefoane mobile, gadgeturi, software, servicii de date si multe altele |
Sony Ericcson Satio A ajuns la teste si super-telefonul Sony Ericsson. Prima descoperire: are sistem de operare Symbian. |
Mai tare ca iPhone Toshiba TG01, exclusiv in oferta Orange, are un ecran de 4 inci, iar procesorul de 800 MHz spune totul... |
Urmareste pcforum.ro Afla noutatile din domeniul tehnologiei direct de pe Twitter. Intra in contul tau si apoi apesi Follow. |
Samsung Jet Telefon Samsung cu procesor la 800MHz, Samsung Jet va avea un succes peste asteptari... |
|
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sill963 (46) 
Nou venit

Inscris la: 19/Dec/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: 19 Dec 2006 22:43 Subiect: Conectare PDA la internet prin Wireless |
|
|
Ma poate ajuta cineva?
Am doua calculatoare conectate la reteaua locala de internet printrun router D-Link DI-604 (DSL Internet Gateway 4 x 10/100 Mbit NWay LAN Ports 1x 10 Mbit Cable/xDSL WAN Port Plug & Play PPPoE Client) si as dori sa mai conectez la acest router un PDA Fujitsu Siemens N560 ( http://www.digitals.ro/index.php?produs=175 ) dar nu prin cablu ci prin wireless.
Exista vreo posibilitate de conectare a PDA-ului la internet dar cu conditia sa nu schimb routerul ci sa mai iau un adaptor sau alta componenta? |
|
 |
 |
Va recomand
|
|
 |
korsar (52) 
Moderator pcforum.ro

Inscris la: 16/Mar/2006 Mesaje: 1973 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: 20 Dec 2006 0:50 Subiect: |
|
|
da,exista adaptoare bluetooth si wireless,pentru routere,modem de cablu,imprimanta,etc,dar din cate stiu,sunt doar pe usb si paralel,iar routerul tau nu are asa ceva.pretul lor e ceva mai mare decat al adaptoarelor "clasice" pt calculatoare sau laptopuri. (daca nu ma-nsel,incep de pe la 150 ron. (mai scump ca routerul )
daca ai modem de cablu,il poti folosi direct pe mufa usb a acestuia,dar in cazul asta nu vei putea folosi routerul (si reteaua din spatele lui) cat timp folosesti pda-ul,deoarece ambele conexiuni vor avea acelasi IP si apare conflict. eu zic ca iesi mai bine si mai ieftin cu un router wireless. |
|
 |
blu3yes (31) 
Nou venit

Inscris la: 08/Feb/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: 08 Feb 2007 11:55 Subiect: Re: Conectare PDA la internet prin Wireless |
|
|
| sill963 a scris: |
Ma poate ajuta cineva?
Am doua calculatoare conectate la reteaua locala de internet printrun router D-Link DI-604 (DSL Internet Gateway 4 x 10/100 Mbit NWay LAN Ports 1x 10 Mbit Cable/xDSL WAN Port Plug & Play PPPoE Client) si as dori sa mai conectez la acest router un PDA Fujitsu Siemens N560 ( http://www.digitals.ro/index.php?produs=175 ) dar nu prin cablu ci prin wireless.
Exista vreo posibilitate de conectare a PDA-ului la internet dar cu conditia sa nu schimb routerul ci sa mai iau un adaptor sau alta componenta? |
Adaptoare si alte gadgeturi iti recomand sa cauti la Seektron ( http://www.seektron.eu ) eu mi-am luat un adaptor wireless de la ei si sunt destul de ieftini la VARZA....ca le aduc direct de afara...si daca iei mai multe "jucarii" se cunoaste la buzunarel |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 18:51
|
|
|
(c) PCForum.ro |