| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Newsman (34) 
Traficant de Informatii

Inscris la: 01/Mar/2006 Mesaje: 5073 Locatie: here
|
Trimis: 06 Iul 2007 16:58 Subiect: Operatorii de Internet au fost lasati "fara fire" |
|
|
UPC România protesteazã împotriva acþiunilor Primãriei Bucureºti, care, prin firme contractate, a tãiat în mod abuziv ºi ilegal cablurile de fibrã opticã ale companiei, din zonele Bulevardului 1 Decembrie 1918 ºi Obor. Acþiunile de tãiere a cablurilor sunt rezultatul lucrãrilor de reabilitare pe care Primãria le-a demarat în Bucureºti. Firmele care executã lucrãrile de reabilitare au tãiat cablul de fibrã opticã fãrã niciun anunþ prealabil, fãrã respectarea prevederilor legale. Astfel, peste 10.000 de clienþi din zonele menþionate au rãmas fãrã servicii de televiziune, internet ºi telefonie.
In acelasi sens au prosetat si alti operatori de Internet. Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania isi exprima dezacordul fata de actiunile companiei LUXTEN, care au dus la intreruperea serviciilor de Internet in zona pasajului Obor si a cartierelor limitrofe. In cadrul programului de reabilitare a principalelor artere de circulatie lansat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, LUXTEN, care avea in plan schimbarea stalpilor de iluminat, a procedat la taierea cablurilor de fibra optica, fara atentionarea prealabila a operatorilor si fara a asigura solutii alternative pentru acestia. In acest fel, s-au creat multiple disfunctionalitati in furnizarea serviciilor de Internet si telefonie catre institutiile publice, companii si persoane fizice. In acest moment membrii asociatiei initiaza un demers catre Primaria Generala a Municipiului Bucuresti pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai intample.
În cursul zilelor de ieri ºi de astãzi, UPC a restabilit furnizarea serviciilor cãtre clienþi, printr-o soluþie alternativã, care însã nu se ridicã la standardele de calitate ºi la exigenþele companiei.
Având în vedere ca Primãria Bucureºti nu a trimis nicio notificare cãtre UPC pentru a anunþa zonele în care se vor face reabilitãri ale infrastructurii, compania nu a putut sã informeze clienþii, din timp, despre întreruperea serviciilor ºi nu a avut posibilitatea sã implementeze o soluþie alternativã, pentru ca niciun client sã nu fie afectat. UPC cere scuze clienþilor care nu au beneficiat de servicii, ca urmare a unor incidente neprevãzute, externe ºi independente de companie. |
|
 |
Va recomand:
|
|
Navigatie usoara:
|
|
 |
Publicitate
|
|
 |
sty (27) 
Nou venit

Inscris la: 23/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 10 Aug 2007 13:33 Subiect: |
|
|
Ati incheiat orice discutie?!..where r u guys, on vacation? am dat de ceva pe net...
"RTC ofera cea mai buna calitate a semnalului vocal, indiferent de distanta.
Suprematia Romtelecom a fost certificata de INSCC Bucuresti printr-o masuratoare obiectiva a
Indicatorului R* in retele telefonice de orice tip (PSTN, GSM, VoIP, Skype).
Pe o scala de la 50 la 100 a valorii indicatorului R, conform standardizarii Uniunii
Internationale de Telecomunicatii, calitatea convorbirilor in interiorul retelei Romtelecom
atinge valoare extraordinara de 96,9, echivalenta cu standardul de calitate excelenta.
Nivelul ridicat de calitate din retea se reflecta si in calitatea conexiunilor dintre
Romtelecom si retelele de telefonie mobila.
Aceste rezultate se datoreaza infrastructurii imbunatatite care contribuie la obtinerea unei
imunitati ridicate fata de perturbatiile radioelectrice de diverse proveniente si fata de
diafonie."
cik RTC se aude cel mai bine chiar daca sunt la cucuietii din deal... uite mai sus ce zice astia Treceti peste limba de lemn... |
|
 |
rollergirl (24) 
Nou venit

Inscris la: 10/Oct/2007 Mesaje: 17 Locatie: bucuresti
|
Trimis: 10 Oct 2007 21:23 Subiect: offff!!! |
|
|
pai ii si cred ca sunt allmighty. la cat de des scumpeau abonamentele ar fi trebuit sa prinda frecventa si neica vasile din varful fagarasului  |
|
 |
korsar (52) 
Moderator pcforum.ro

Inscris la: 16/Mar/2006 Mesaje: 1953 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: 10 Oct 2007 23:08 Subiect: |
|
|
|
draga muiere pe role,iar esti pelanga....ce ai vrut sa zici??? sau doar tastezi de dragul de a tasta??? |
|
 |
rollergirl (24) 
Nou venit

|
Trimis: 11 Oct 2007 20:35 Subiect: say what?! |
|
|
pai m-am plictisit de mestecat guma si am inceput sa ma prostesc pe site-uri. muiere? te-ai simtit cumva ofensat ca te-am pomenit?
in articolul anterior se vorbea de suprematia romtelecom, nu? |
|
 |
part (25) 
Nou venit

Inscris la: 11/Oct/2007 Mesaje: 1 Locatie: abisul intunericului
|
Trimis: 11 Oct 2007 21:25 Subiect: |
|
|
Super tare oferta de la UPC ... eu unu m-am abonat de curand la UPC si pot sa spun ca sunt super multumit. Pana si la Facultate au netul tot de la UPC...
Oferta perfecta , cred ca au facut o treaba buna , voi ce ziceti ? |
|
 |
dani4925 (31) 
Master

Inscris la: 27/Apr/2006 Mesaje: 597 Locatie: Sighetu Marmatiei
|
Trimis: 12 Oct 2007 16:31 Subiect: |
|
|
Subiect: Operatorii de Internet au fost lasati "fara fire".........
cred ca despre asta dscutam
am vazut pe net niste poze cu "cablaje" ca deabia le mai tineau stalpu' dar si asa trebuiau sa ii anunte macar din respect pentru "vecini"... |
|
 |
rollergirl (24) 
Nou venit

|
Trimis: 13 Oct 2007 2:18 Subiect: |
|
|
|
ce-i drept, e destul de aiurea ce s-a intamplat. stai linistit ca totul e in regula si brusc, te trezesti cu sute de reclamatii. din cate am mai citit pe net, vor sa mute cablurile in pamant. e o ideea foarte buna pe care ar trebui sa o adopte toate companiile, asta daca nu au facut-o deja. ca daca nu te saboteaza primaria, atunci isi face de cap o furtuna cu firele si dupa ioc net., reteaua e mult mai stabila in subteran, dar ma gandesc cum or sa faca. isi pun toti odata sau or sa sape pe rand cand le vine cheful? |
|
 |
|