Newsman (34) Traficant de Informatii Inscris la: 01/Mar/2006 Mesaje: 5073 Locatie: here
Trimis: 14 Sep 2007 9:58 Subiect: BMW si-a facut joc video gratuit
Ti-ar placea sa conduci un M3 la Nurburgring? Daca da, poti descarca gratuit jocul, scrie Robert Gherghe in revista Automarket. BMW a pregatit o supriza de proportii pentru fanii sai. Producatorul bavarez a lansat un joc prin care orice iubitor al modelului M3 poate sa-si testeze indemanarea de pilot, intr-o versiune virtuala, la bordul modelului mentionat.
Jocul video proiecteaza pilotii virtuali pe circuitul de la Nurburgring, unde concurentii isi pot alege diferite optiuni ale modelului M3 si pot concura contratimp.
Jocul ofera posibilitate celui care concureaza sa-si vada prestatia din diferite unghiuri si sa simte aproape aceleasi senzatii ca in realitate. Vorbim despre sunetul motorului V8, reprodus ca si in realitate, sau de grafica impecabila si foarte realista.
Inscris la: 15/Ian/2007 Mesaje: 16 Locatie: in deep space
Trimis: 10 Oct 2007 2:13 Subiect:
Este fine and dandy, l-am jucat. Grafica nu conteaza foarte mult, dar avand in vedere ca este mai mult "promotional", si suntem totusi inca in 2007, sa zicem ca are un mare aport.
La inceput mi-a fost chiar greu sa controlez "bolidul", dar odata ce m-am invatat cu "stickul" (adica tastele de viteze ) incepuse sa fie distractiv Masina chiar se comporta cat de cat realist. Un volan cu siguranta ar spori placerea, dar care din pacate este de scurta durata. Dar avand in vedere ca este free, mai mult nici nu puteam cere.
Oricat de buna ar fi grafica ,mai ales la un joc mai mic de un CD plin.nu conteaza..Nimeni nu o sa stie sa faca o bomba pe piata jocurilor ca NFS,respectiv Most Wanted...... Pana la moarte nu o sa mi placa nici un joc cu masini mai mult decat NFS...in rest No Comment
Oricat de buna ar fi grafica ,mai ales la un joc mai mic de un CD plin.nu conteaza..Nimeni nu o sa stie sa faca o bomba pe piata jocurilor ca NFS,respectiv Most Wanted...... Pana la moarte nu o sa mi placa nici un joc cu masini mai mult decat NFS...in rest No Comment
Hei,Lord, Nu conteaza cat de mic e jocul. De Ex : Jocul Rollercoaster Tycoon 3 e un joc PC, un simulator de construit parc de distractii. Jocul are doar vreo 450 mb si e foarte complex. Pot sa spun ca prea complex pentru spatiul ce-l ocupa. Nici chiar eu nu prea stiu sa-l joc,chiar daca sunt destul de bun la butonat tastatura
Si , in plus , NFS e o serie de milioane,un joc foarte popular si a fost facut foarte frumos,pot sa spun chiar genial.Acest joc nici nu se compara cu seria NFS. Cei de la BMW au scos jocul doar pentru a avea si ei ceva la capitolul Jocuri Video. Nu pot sa spun ca e un joc reusit,nici cei care l-au facut nu pot sa spuna si cred ca nici nu vroiau sa ajunga un joc reusit. Daca era reusit auzeai de el pe toate forumurile,cam asa se intampla in ziua de azi , cand se nimereste ca rar sa apara un joc reusit(Ex : NFS). Ia intra tu pe un forum si vizualizeaza topic-urile vechi legate de NFS,postate cam prin saptamana cand a aparut unul dintre NFS-uri , cand se chinuiau sa ramana macar cu un exemplar in magazin.
Pe scurt: Jocul asta BMW este un joculet pt. amatori, dar foarte creativ pentru niste incepatori pe piata jocurilor video.
Newsman (34) Traficant de Informatii Inscris la: 01/Mar/2006 Mesaje: 5073 Locatie: here
Trimis: 11 Iul 2008 18:06 Subiect:
A, cand vine vorba de fani, fanii BMW vor spune cu siguranta ca este un super-joc. Intr-adevar, BMW nu aveau nevoie de un NFS ca sa isi distreze fanii. Este un marketing - test, sa vada si ei ce succes va avea si ce vor putea face cu el. Mai mult, este facut sa atraga oamenii in show-room , sa testeze o masina reala.
CatalynCN (18) Nou venit Inscris la: 19/Iun/2008 Mesaje: 13 Locatie: In your mind
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum