|
|
|
Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S este un amestec de tehnologie avansata pentru o experienta care pur si simplu lasa in urma competitorii. |
HTC Desire HTC Desire + card MicroSD 4GB, la oferta de pret speciala. |
Proiector mini Proiector digital mini pentru telefoane mobile, playere de buzunar, ideal pentru deplasari sau vacante... |
Gadgeturi & Telefoane Stiri despre telefoane mobile, gadgeturi, software, servicii de date si multe altele |
Sony Ericcson Satio A ajuns la teste si super-telefonul Sony Ericsson. Prima descoperire: are sistem de operare Symbian. |
Mai tare ca iPhone Toshiba TG01, exclusiv in oferta Orange, are un ecran de 4 inci, iar procesorul de 800 MHz spune totul... |
|
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Newsman (34) 
Traficant de Informatii

Inscris la: 01/Mar/2006 Mesaje: 5073 Locatie: here
|
Trimis: 06 Feb 2009 18:44 Subiect: Avira: Nou atac phishing impotriva bancii Raiffeisen |
|
|
Avira anunta descoperirea unui nou atac phishing, ale carui tinte sunt utilizatorii serviciului de Online Banking oferit de Raiffeisen. Urmand trandul ascedent la nivel mondial, comertul online ia amploare si in Romania, multi romani alegand sa-si plateasca facturile, ratele la banci sau impozitele utilizand servicii de Internet Banking.
Insa, pe langa numeroasele avantaje ale acestor servicii exista si multe dezavantaje. Cele mai multe institutii financiare care ofera clientilor servicii de banking online nu stau foarte bine la capitolul securitate. Nu exceleaza nici la capitolul informare sau educare a clientilor. Multi dintre posesorii de carduri bancare, care fac plati online, nu stiu foarte multe lucruri despre fraudele cibernetice si nici cum sa evite sa devina victime ale acestor atacuri. Tocmai de aceea, phisherii profita de lipsa masurilor de securitate din partea bancilor, lipsa cunostintelor despre malware si nu in ultimul rand de naivitatea oamenilor pentru a concepe aceste atacuri phishing.
Incepand din seara zilei de 5.2.09, are loc o actiune de spam pe scara larga cu urmatorul subiect: „SSLSecure, Siguranta utilizatorului internet banking”.
Acest email, trimis sub pretextul unei alerte false de securitate, contine un link ascuns in spatele adresei Raiffeisen, ce conduce printr-o redirectare la acest website falsificat. De obicei site-ul fraudulos este o copie identica a site-ului original, insa de data aceasta linkul din email nici macar nu exista pe site-ul original Raiffeisen.
Avira a atentionat proprietarii website-urilor folosite la gazduirea paginilor phishing ca trebuie sa stearga de urgenta acele pagini si reaminteste utilizatorilor sa fie atenti la emailurile suspecte si sa tina cont ca bancile nu solicita niciodata informatii confidentiale online.
Utilizatorii produselor Avira AntiVir Premium si Avira Premium Security Suite sunt protejati impotriva acestor atacuri. Avira AntiVir Premium si Avira Premium Security Suite blocheaza ambele linkuri, iar modulul Antispam detecteaza emailul ca fiind de tip phishing. |
|
 |
Va recomand:
|
|
Navigatie usoara:
|
|
 |
Publicitate
|
|
 |
korsar (52) 
Moderator pcforum.ro

Inscris la: 16/Mar/2006 Mesaje: 1953 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: 06 Feb 2009 19:06 Subiect: |
|
|
eu ma consider destul de mare,sa nu musc asemenea tentative, fac plati online de muuult timp, dar n-am fost furat (inca). dar avand in vedere,ca multe carduri au o descoperire insemnata, de multe salarii, mai nou si eu folosesc 2 carduri: unul de la job,pe care imi intra salariul, si altul pt plati pe net. pe al 2-lea card,incarc doar suma pe care vreau s-o platesc,cu putin inainte de a face plata.in felul asta,kiar de as fi virusat,neavand VARZA pe acel card,nu prea au ce fura. recomand metoda asta tuturor,mai ales ca exista mai nou bancomate in care se pot introduce bancnotele si in cateva secunde suma apare disponibila pe card. |
|
 |
Newsman (34) 
Traficant de Informatii

Inscris la: 01/Mar/2006 Mesaje: 5073 Locatie: here
|
Trimis: 06 Feb 2009 19:18 Subiect: |
|
|
|
Din pacate, in tara asta sunt foarte multi oameni creduli, chiar convinsi ca cei de la Raiffeisen ar trimite vreodata altceva decat o oferta comerciala... Cred ca baietii au avut rezultate, de-aia insista pe clientii acestei banci. |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 2:22
|
|
|
(c) PCForum.ro |